Skip to main content

Pinkeltje

Pinkeltje is de babygroep. Om te zorgen dat de baby’s in alle rust kunnen ontwikkelen, hebben wij een knusse groepsruimte voor 9 baby’s in de leeftijd van 3 maanden tot en met 1 jaar. Omdat deze ruimte alleen voor de allerkleinsten bestemd is, bent u gegarandeerd dat uw baby alle benodigde liefdevolle aandacht krijgt van de babyspecialisten.

Pinkelpracht

Pinkelpracht is de  dreumessengroep. We kunnen dagelijks 10 kinderen vanaf 1 jaar tot en met 2 jaar opvang bieden. Op deze groep start voor de dreumesen de ontdekkingstocht naar de eigen “ik’’! Door de vaste structuur en uitdagende activiteiten worden de verschillende ontwikkelingsgebieden van de kinderen gestimuleerd door de pedagogisch medewerkers.

Pinkelotje

Pinkelotje is de peutergroep. De pedagogisch medewerkers zorgen ervoor dat de kinderen tussen 2 en 4 jaar op een verantwoorde wijze en vaste momenten activiteiten aangeboden krijgen. Op deze groep van maximaal 16 kinderen beginnen zowel de peuters als de pedagogisch medewerkers te genieten van de grappige en aandoenlijke momenten waarin zij iets voor het eerst doen. De peuter gaat op ontdekkingsreis en begint zelfstandig te worden. Ze leren om samen te spelen, worden zindelijk en ontwikkelen verder hun eigen “ik”.

3+ groep

Hier bereiden we de kinderen voor, op een gestructureerde en speelse manier op voor de basisschool.
De 3+ groep zit boordevol uitdagende , spannende en leerzame activiteiten. Leuke thema’s en verschillende speelhoeken, extra aandacht voor de taalontwikkeling, ideaal voor de oudste kinderen op ons kinderdagverblijf.
En ben je bijna 4 jaar, dan mag je af en toe een kijkje nemen bij de bso.

BSO "De super helden"

Wat is er fijner dan na schooltijd te relaxen met leeftijdsgenoten.
Bij de Bso worden de kinderen van 4 jaar t/m 12 jaar opgevangen. Na schooltijd eten ze een heerlijke warme maaltijd.
Onze enthousiaste pedagogische medewerkers , proberen van iedere dag iets leuks te maken, door het aanbieden van een gevarieerd programma door spelenderwijs of creatief bezig te zijn
Er wordt veel buiten gespeeld

× Chat met ons